Utilizare: la prepararea siropurilor, racoritoarelor, gemurilor, vinurilor de fructe, pentru conservarea muraturilor, compoturilor, pentru ridicarea aciditatii naturale a vinului, pentru reducerea PH-ului apei.
Utilizare si dozare:
Fructele isi pastreaza culoarea si aroma originala, muraturile raman tari, crocante, cu gust proaspat. Cantitatea adecvata (dupa gust) de acid citric se dizolva in apa si se adauga la compot/muratura.
Utilizare si dozare in vinificatie:
Acidul citric este adecvat pentru ridicarea aciditatii naturale a vinului si pentru prevenirea tulburarii vinului. Permite corectia aciditatii vinului intr-o masura mai mica inainte de imbuteliere sau clarificare, cand este prea tarziu sa se regleze aciditatea cu acid tartric. Cantitatea adecvata de acid citric se dizolva in 10 parti de must sau vin, dupa care se adauga in masa mustului sau vinului care urmeaza a fi tratat si se agita. Doza utilizata va fi stabilita de analize de laborator si dupa prescrierile legii vinului.
Depozitare:
Se va pastra in locuri uscate, racoroase si ferite de razele soarelui.
Ambalaj: 100 g, 1 kg, 5 kg
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs | Acid citric |
Ambalaj | 1kg |
Asiguram transportul produselor pana la usa ta.
Oferim un drept de retur de 14 zile de la data comenzii.
Oferim asistenta si sfaturi pentru achizitionarea produselor dorite.
Modalitate de plata cu cardul prin platforma 100% sigura.