Bine ati venit pe Agronor

logo
0 0
Acasa Wishlist 0

Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Scurt istoric, Filosofia & Misiunea noastra


SC AGRONOR ONLINE SHOP SRL este o societate comerciala care se axeaza pe vanzari online si oferirea unei consultante fitofarmaceutie.

Întrucât opinia clienţilor noştri este foarte importantă pentru noi, personalul firmei se străduieşte să ofere produse de cea mai bună calitate, astfel încât sunt puse la dispoziţie produse diversificate, păstrându-se realitatea pieţei şi raportul calitate-preţ.

Filosofia firmei este aceea de a creşte calitatea vieţii culturilor. Principalul obiect de activitate al firmei consta in comercializarea produselor de uz fitosanitar,ingrasamintelor,semintelor necesare pentru infiintarea culturilor agricole si horticole.

Atat firma cat si pagina web se afla intr-o continua dezvoltare, avand o echipa serioasa si amabila, care va sta oricand la dispozitie. Pentru eventuale neclaritati sau intrebari,puteti sa ne contactati pe adresa de e-mail sau pe numarul de telefon de pe pagina contact.

Mobil: 0740 096 041  sau 0770 412 014

E-mail: tehnic@agronor.ro, comenzi@agronor.ro

  • 20.000

    Clienti multumiti din toata tara
  • 2.000

    Vizitatori online zilnic (date aproximative)
  • 5.700

    Produse pe stoc (in continua crestere)

De ce sa alegi produsele noastre?

100% Produse Originale

Vindem o gama larga de produse originale pe care le achizitionam de la parteneri autorizati din toata tara. La noi gasesti garantia produselor originale.

Transport asigurat pana la usa ta

Datorita multiplelor contracte incheiate cu diverse firme de curierat, iti oferim un cost de transport avantajos pentru a livra produsele pana la usa ta.

Retur de 14 zile

Te-ai razgandit sau doresti sa schimbi produsele cumparate? Agronor iti ofera un termen de 14 zile pentru a returna produsele achizitionate.

Ajutor instant de la operatori

Avem o echipa bine inchegata pentru a raspunde intrebarilor tale intr-un timp scurt. Echipa de suport te asteapta atat telefonic cat si pe chat pentru a te ajuta.

Newsletter Agronor

Aboneaza-te daca doresti sa fi primul informat despre noile campanii promotionale