Bine ati venit pe Agronor

logo
0 0
Acasa Wishlist 0

Informatii livrare

POLITICA DE LIVRARE


Livrare prin curier:

Entitatea noastra momentan colaborează cu mai multe firme de curierat cum ar fi SAMEDAY, PTTExpress, PALEX si RABEN.

a) livrarea produselor de mari dimensiuni pentru produsele din urmatoarele categorii: folii, substraturi de productie, ingrasaminte, pesticide, mașini, sisteme de irigat profesionale, respectiv alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se calculează în funcție de
    volumul produselor, neavand în vedere valoarea comenzii.
                    
   Taxa de livrare va fi vizibila în cos și pentru produsele cu valoare mai mare de 500 RON sau pentru cele aflate în promoție.

   Taxa de livrare se aplica, pe lângă volumul produselor, și în funcție de regiune sau zona geografica pentru acele localitati care sunt în afara retelei de curierat.

b) livrarea produselor de dimensiuni normale: se percepe to taxa de 25 ron, cu excepția celor mentionate la punctul a).

    Pentru produsele a caror valoare este mai mica sau mai mare de 500 RON, se face percepe o taxa de livrare de 25 RON.

c) pe teritoriul tarilor din cadrul Uniunii Europene, livrarea se va efectua cu ajutorul firmelor de curierat, iar taxa de livrare se va stabili în funcție de zona geografica a clientului și volumul produselor. În acest caz, clientul va fi nevoit sa efectueze plata în avans, după     
    care vom putea pregăti produsele spre livrare.

      Termenul de livrare mediu este 24- 48 ore de la plasarea comenzilor înainte de ora 14:00.

POLITICA RETUR

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi.

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Ținem să informăm clienții noștri despre faptul că, costurile de retur și tur sunt suportate de către cumpărător. Agronor nu oferă retur gratuit la produsele comandate.

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare aplicabila persoanelor fizice (care au calitatea de Consumator)
*Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care, în cadrul contractelor care intră sub incidenţa prezentei legi, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;


Coletele NU se pot expedia prin Posta Romana. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare. Se recomanda returnarea produselor cu optiunea verificare colet.
Se recomanda returnarea produselor în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție.

 - Returnarea unui produs fără ambalajul acestuia sau fără accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor menționate mai jos.
 - Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc.. fara ca acestea sa fie aduse la conformitate.
 - In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se solicita returul pentru toate este necesar ca doar unul dintre produse sa fie desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.


Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.