PROPRIETATI OENOLOGICE:
- Susa viguroasa, cu faza de latenta scurta
- Toleranta pana la 17% vol.
- Caracter Killer: neutru.
- Exigenta nutritionala: o buna activitate fermentativa in medii lipsite de nutrienti. Cu toate acestea in aceste conditii se recomanda corectia azotului din must pentru a minimaliza riscul unei cresteri a aciditatii volatile.
- Temperatura de lucru: 10-25 ºC.
- Randament alcoolic ridicat.
- Buna productie de glicerol.
Aplicatie:
- Toate tipurile de vin: alb, rose, rosu, vinuri spumante si opriri de fermentatie.
- Este adaptata la fermentarea musturilor puternic limpezite si sarace in substante azotate si factori de crestere.
- Se foloseste cu succes in cazul opririi procesului de fermentatie cu un grad alcoolic ridicat si cu un continut scazut de zaharuri.
- Rezultate remarcabile la cea de a doua fermentatie (vinuri spumante). Faza de latenta de scurta durata si favorizeaza un bun perlaj si o buna capacÃÂtate de spumare conferind trasaturi fine si elegante.
DOZARE:
Vinificatie - 20-30 g/Hl.
Spumante - 30-40 g/Hl
Opriri de fermentatie - 30-50g/Hl.
Vezi AICI toate produsele din categoria Produse vinificatieCARACTERISTICI GENERALE
Ambalaj | 20 grame |
Asiguram transportul produselor pana la usa ta.
Oferim un drept de retur de 14 zile de la data comenzii.
Oferim asistenta si sfaturi pentru achizitionarea produselor dorite.
Modalitate de plata cu cardul prin platforma 100% sigura.