• Bine ati venit pe Agronor
  • Relatii cu clientii: 0740 096 041 | L-V 08-17

POLITICA DE LIVRARE


Livrare prin curier:

SC Agronor SRL, momentan colaborează cu două firme de curierat: Nemo Express și Dpd.

a) livrarea produselor de mari dimensiuni pentru produsele din urmatoarele categorii: folii, substraturi de productie, ingrasaminte, pesticide, mașini, sisteme de irigat profesionale, respectiv alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se calculează în funcție de volumul produselor, neavand în vedere valoarea comenzii.

Taxa de livrare va fi vizibila în cos și pentru produsele cu valoare mai mare de 500 RON sau pentru cele aflate în promoție.

Taxa de livrare se aplica, pe lângă volumul produselor, și în funcție de regiune sau zona geografica pentru acele localitati care sunt în afara retelei de curierat.

b). livrarea produselor de dimensiuni normale: se percepe to taxa de 25 ron, cu excepția celor mentionate la punctul a).

Pentru produsele a caror valoare este mai mica sau mai mare de 500 RON, se face percepe o taxa de livrare de 25 RON.

c). pe teritoriul tarilor din cadrul Uniunii Europene, livrarea se va efectua cu ajutorul firmelor de curierat, iar taxa de livrare se va stabili în funcție de zona geografica a clientului și volumul produselor. În acest caz, clientul va fi nevoit sa efectueze plata în avans, după care vom putea pregăti produsele spre livrare.

Termenul de livrare mediu este 24- 48 ore de la plasarea comenzilor înainte de ora 14:00.

POLITICA RETUR

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi.

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Ținem să informăm clienții noștri despre faptul că, costurile de retur și tur sunt suportate de către cumpărător. Agronor nu oferă retur gratuit la produsele comandate.