0740 096 041
0740 096 041
agronor@agronor.ro
Clasa: Fungicide
Substanță activă: Fluopiram 250 g / l + Trifloxistrobină 250 g / l
Formulare: SC - suspensie concentrată
Ambalaj: 100 ml
Perioada de retragere: 3 zile - roșii, castraveți, cireșe și vișine; 7 zile - zmeură, căpșună și afine
MBT: 2 - căpșuni, zmeură, roșii, castraveți și afine, 3 - vișine și vișine
MDK (mg / kg): FLUOPIRAM: SERBIA: 3 / EU: 3 / SUA: - / RUS: - TRIFLOXYSTROBIN: SERBIA: 3 / EU: 3 / SUA: - / RUS: -
CULTURI / PLANȚĂ CANTITATEA DE APLICARE TIMPUL APLICĂRII
Zmeura 0,6 - 0,8 (6-8 ml la 100 m²) Împotriva putregaiului cenușiu în timpul înfloririi, supraîmbrăcirii, formării fructelor și maturării timpurii (stadii 65 - 87 BBCH) Tratament în timpul creșterii intensive a lăstarilor, până la început. înflorire și imediat după recoltare (etapele 19 - 87 scară BBCH)
Capsuni0,8 (8 ml la 100 m²) Tratamentul plantelor de căpșuni împotriva putregaiului cenușiu de la fenofaza înfloririi, în timpul înfloririi, formării și maturării fructelor (BBCH 55 - 89) Tratați împotriva petelor de frunze, după cum este necesar, în timpul vegetației (BBCH 15 - 89)
TOMATE (în câmp deschis) 0,4 (4 ml la 100 m²) controlul agentului cauzal al castravetelor și al mucegaiului de roșii în producția deschisă, adică. putregai gri în producția de roșii în protecție. spațiu - după apariția primei inflorescențe vizibile, până la maturitate deplină atunci când fructele au o culoare tipică de maturitate (fazele 51-89 ale scării BBCH)
TOMATE (în interior) 0,6 (6 ml la 100 m²) controlul castravetelor și al mucegaiului de roșii în producția deschisă, adică. putregai gri în producția de roșii în protecție. spațiu - după apariția primei inflorescențe vizibile, până la maturitate deplină când fructele au o culoare tipică de maturitate (fazele 51-89 ale scării BBCH)
CUCUMBER 0,4 - 0,6 (4-6 ml la 100 m²) controlul agentului cauzal al castravetelor și al mucegaiului de roșii în producția deschisă, adică. putregai gri în producția de roșii în protecție. spațiu - după apariția primei inflorescențe vizibile, până la maturitate deplină când fructele au o culoare tipică de maturitate (fazele 51-89 ale scării BBCH)
CIRESE, CIRESE 0,167 l / metru înălțimea coroanei sau 0,35 - 0,4 l / ha Pentru a controla cauzele uscării crenguțelor și a putregaiului fructelor - în timpul înfloririi, supraînfiorării, formării și maturării fructelor (fazele 55-89 ale scalei BBCH).
BLUEBERRY 0,6 (6 ml la 100 m²) controlul putrezirii gri cauzează - când primele flori sunt deschise, vizibile în spatele dezvoltării. frunze pe scena când fructele sunt coapte pentru culegere, adică. când majoritatea boabelor sunt coapte (etapele 55-87 ale scării BBCH).
OPERAȚIUNE:
modul specific de acțiune vine ca o consecință a combinației a două substanțe fungicide diferite. Noua substanță Fluopyram aparține inhibitorilor enzimei succinate dehidrogenazei (SDHI), blocând astfel respirația, adică. producerea de energie în celulele fungice asupra cărora acționează. Substanța activă Trifloxistrobină, aparține grupului de strobilurine, interferează cu transportul electronilor în mitocondriile celulelor patogene și are un efect negativ asupra procesului respirator al ciupercii fitopatogene.
SPECTRUL ACTIVITĂȚILOR:
Agentul cauzal al putregaiului cenușiu (Botrytis cinerea), precum și agentul cauzal al uscării lăstarilor (Didymella applanata) de zmeură și agentul cauzal al petelor de frunze de căpșuni (Mycosphaerella fragarie), agentul cauzator al uscării crenguțelor și putregaiului fructelor (Monilinia spp.)) Și castraveți (Erysiphe cichoracearum) în producția de roșii și castraveți în putregai deschis, gri (Botritis cinerea) în livada de roșii în producția într-o zonă protejată, precum și în livada de afine (mică cultură și utilizare minoră), pentru a controla putregaiul cenușiu (Botrytis cinarea).
RECOMANDĂRI ȘI NOTE:
agentul se aplică cu tractoare sau pulverizatoare spate sau pulverizatoare cu utilizarea următoarelor cantități de apă: Căpșuni și zmeură - 600-1000 l / ha (6-10 l la 100 m2); Roșie în aer liber - 200-800 l / ha (2-8 l la 100 m2); Tomate într-o zonă protejată și castraveți: 300-1500 l / ha (3-15 l la 100 m2) · Cireș și vișin: 500 l / ha (5 l la 100 m2) · Afine: 250-1500 l / ha ( 2, 5-15 l la 100 m2) Pregătirea produsului pentru aplicare: 1. Înainte de a deschide ambalajul, agitați bine conținutul; 2. Umpleți rezervorul dispozitivului de aplicare a pesticidelor
jumătate din cantitatea necesară de apă curată cu mixerul sau amestecați soluția cu mâna; 3. Se toarnă cantitatea necesară de agent în rezervor; 4. Umpleți rezervorul de aplicare a pesticidelor cu cantitatea rămasă de apă necesară. Amestecarea soluției trebuie să fie posibilă în timpul pregătirii soluției și a întregii proceduri de aplicare. Soluția preparată trebuie utilizată imediat. Utilizarea fondurilor de la aeronavă nu este permisă. Tratamentul nu trebuie efectuat pe vreme cu vânt. Utilizarea produselor de protecție a plantelor în zonele de protecție a apei pentru sursele de apă și alimentarea cu apă a populației este interzisă. Eficacitatea și fitotoxicitatea produsului fitosanitar Luna Sensation pentru culturi mici și utilizări minore (afine)
nu au fost verificate, deci responsabilitatea pentru aplicarea produselor fitosanitare este asumată de către utilizatorul produsului.
CARACTERISTICI GENERALE
Ambalaj | 1L |
Tip produs | Fungicide |