0740 096 041
0740 096 041
agronor@agronor.ro
Kaishi este un stimulator al creșterii plantelor. Conține aminoacizi produși în procesul de hidroliză enzimatică a proteinelor de origine vegetală.
KAISHI, biostimulant cu o formulă unică, ce conţine aminoacizi de natură vegetală şi azot organic.
Compoziție:
• L-Aminoacizi de origine vegetală: 12,00 %w/w
• Azot total organic (N): 2,00 %w/w
• IMPORTANT: produs ORIGINAL Sumi Agro
• Depozit controlat termic
• Ambalaj: 1 Litru
• Bor (B): 0,13 %w/w
• Acid aspartic: 0,80 %w/w
• Acid glutamic: 4,30 %w/w
• Histidina: 0,26 %w/w
• Serina: 0,35 %w/w
• Glicina: 2,55 %w/w
• Treonina: 0,12 %w/w
• Arginina: 0,37 %w/w
• Alanina: 0,58 %w/w
• Tirozina: 0,08 %w/w
• Valina: 0,04 %w/w
• Metionina: 0,10 %w/w
• Fenil-alanina: 0,42 %w/w
• Izoleucina: 0,07 %w/w
• Leucina: 0,43 %w/w
• Lizina: 3,30 %w/w
• Hidroxiprolina: 0,09 %w/w
• Prolina: 0,38 %w/w
• Triptofan: 0,02 %w/w
Măr
Doza: 2 l/ha
Aplicare: 2 tratamente pe perioada de vegetatie; tratamentul 1 se aplica atunci cand fructele au pana la 40 mm in diametru (BBCH 74 -75), iar tratamentul 2 se aplica la un interval de 10 – 15 zile calendaristice de la T1
Viță de vie
Doza: 2 l/ha
Aplicare: Se aplică un tratament in perioada de formare a boabelor (BBCH 71), sau atunci cand planta sufera de stres
Cartof
Doza: 3 l/ha
Aplicare: Se aplică 2 tratamente. Tratamentul 1 se aplica la inceputul infloritului (BBCH 51-55), iar tratamentul 2 se aplica la un interval de 10-15 zile calendaristice de la T1
KAISHI este un biostimulant conditionat sub forma de lichid de culoare galben-maroniu, avand miros specific, o densitate de 1,06 – 1,10 kg/L, un pH cuprins intre 4,0 – 5,0 (masurat la o temperatura de 20 ºC).
Aminoacizii din componenţa produsului KAISHI sunt obţinuţi prin procesul de „hidroliză enzimatică a proteinelor” de natură vegetală. Un amestec echilibrat de exoproteine şi endoproteine specifice supuse procesului de hidroliză enzimatică conduce la obţinerea a 92% L-aminocizi liberi.
KAISHI are în componenţă L-aminoacizi liberi de origine vegetală şi azot (N) organic. Este mult mai activ decât alte produse obţinute prin procedee convenţionale de hidroliză (hidroliză acidă, hidroliză simplă sau dublă). Prin hidroliza enzimatică sunt obţinuţi L-aminoacizi de o calitate mult mai pură deoarece nu conţin substanţe insolubile.
KAISHI este un biostimulator recomandat pentru utilizarea în culturile agricole din Romania, pentru intensificarea proceselor fiziologice şi o revigorare a plantelor care suferă de stres (cauzat de fito-toxicitate dată de anumite produse de protecţie a plantelor, secetă, inundaţii, temperaturi mari / mici), pentru dezvoltarea masei foliare, pentru a influenţa pozitiv conţinutul de proteină în plante şi pentru a aduce un plus de energie în procesul de biosinteză a uleiului în cazul plantelor oleaginoase.
KAISHI este un biostimulant puternic si cu rezultate sigure, utilizat in procesele de recuperare a plantelor dupa o perioada de stres cauzata de lipsa apei, caldura, saruri in exces sau stres cauzat de aplicarea unor pesticide mai agresive. L-aminoacizii liberi (AA) continuti in produsul KAISHI stimuleaza metabolismul plantelor, in special in situatii in care au suferit datorita stresului de mediu si prin urmare, creste randamentul culturilor.
KAISHI poate fi aplicat in orice moment in timpul perioadei de vegetatie a culturilor, in special dupa stresul cauzat de seceta, inghet, atac masiv al daunatorilor si agentilor patogeni sau dupa aplicarea produselor pentru protectia plantelor pentru a ajuta planta sa-si revina din stres.
Tratamentele cu KAISHI se vor repeta la un interval de 10 – 15 zile (conform omologarii din tabelul de mai sus), folosind suficienta apa in amestec pentru a acoperi intreaga masa foliara. Datorita aderentei sale puternice si a actiunii de penetrare, se recomanda efectuarea testelor de compatibilitate pe o suprafata mica inainte de a face amestecuri cu produse pentru protectia plantelor.
CARACTERISTICI GENERALE
Ambalaj | 1L |
Tip produs | Biostimulatori |